LIVE: AMSTERDAM DANCE EVENT

Amsterdam Dance Event.
Nou, live? Niet echt, maar hier in deze post zullen wij alle interviews/living room/parties posten waar wij mee bezig zijn. Klik voor meer!

Elrow Barcelona

Deze zomer stonden wij op een speciaal evenement van Elrow in te interviewen in Barcelona, Spanje. Bekijk hierboven de playlist met alle geschoten footage en edits.

Interviews: Appelsap 2016

Interviews: Appelsap 2016.
Op 13 Augustus 2016 stonden wij een heel weekend backstage om de top artiesten van het jaar te interviewen op de grootste festival.

Amsterdam Open Air 2016

Amsterdam Open Air 2016.
Op 4 Juni 2016 stonden wij een heel weekend backstage de top artiesten van het jaar te interviewen op Amsterdam Open Air.

Interviews: 7th Sunday 2016

Interviews: 7th Sunday 2016.
Op 15 Mei 2016 stonden wij een heel weekend backstage om de artiesten te interviewen bij een van de grootste festivals van het jaar.

Eurosonic 2016 Huis Feestjes

In januari hebben wij gefilmd voor Toazted bij Eurosonic 2016 in Groningen. Een muziek festival waar er overal bandjes uit Europa overvlogen voor optredens en interviews.

AINA – Back Into The Light

AINA – Back Into The Light
Op 6 mei hebben wij mee helpen filmen aan de live opnames van AINA in Haarlem. De eerste live opname van AINA staan nu online.

Videoblogs: MC Iceman

Videoblogs: MC Iceman.
Wij gingen een jaar lang op pad met een van Nederlands grootste MC’s. MC Iceman. Wij namen een kijkje in zijn leven en op een paar grote festivals.

HerkenNbaaS – Het Leven Is Mooi

HerkenNbaaS – Het Leven Is Mooi
De eerste videoclip van rapgroep HerkenNbaaS met hun debuut nummer Het Leven Is Mooi. De complete productie is gedaan door ons.