Verkocht (2016)

Succesvolle bankier David heeft recentelijk zijn vrouw verloren. Hij probeert zijn verdriet te verwerken door afleiding te vinden in de prostitutie. Hij ontmoet Daisy en de nacht verloopt anders dan verwacht.

Verkocht (2016)
Na een lange tijd hebben we weer een short film gemaakt. Als een writing challenge heeft Splinta Jackson wekelijks verhalen geschreven. Toen Darryl Verbond dit verhaal las wilde hij dit graag produceren.

Regisseur/Schrijver/Editor Splinta Jackson
Producer Darryl Verbond
Acteurs Splinta Jackson, Manon Hanraets, Yorick Naeff
Camera Eric Zwiers
Make Up/Clothing Jennufer Mossel
Original Score Gianno Croes
Duur 18 minuten

The Making Of Verkocht

The Making Of Verkocht is een featurette van 7 minuten over het maken van de short film “Verkocht” Producer Darryl Verbond van DAVINIUM en Regisseur & Schrijver Splinta Jackson delen hoe dit project van het begin tot einde is gegaan. Ter promotie voor de short film wilden ze een zoom stream doen voor de film, maar toen ze eenmaal alles aan het opzoeken waren over de film kwamen ze erachter heel veel materiaal te hebben om een leuke making of video te maken.

In The Making Of Verkocht vertellen ze het hele verhaal, hoe ze bij elkaar zijn gekomen om dit project te doen, het organiseren van de short film het filmen en natuurlijk ook alles wat erbij komt kijken als de film af is. Volg de reis van jonge film makers die hun eigen pad kozen, zelf hun film financierde en besloten om iets te maken in eigen beheer.

FILMSCHOOL: The Invisible Man

Afgelopen week poste wij de trailer van The Invisible Man, en daarbij hoort natuurlijk een FILMSCHOOL: The Invisible Man. Hierboven kan je een behind the scenes featurette zien hoe ze bepaalde shots van The Invisible Man hebben gemaakt.

Let wel op! Als je die film nog niet hebt gezien, raden we je aan om die eerst te bekijken. Deze making of bevat veel spoilers.

Bitmotion 2020 Showreel

ORANJESTAD – Onze introductie voor bestaande en nieuwe klanten, om duidelijk te laten zien wat wij schieten en hoe wij het schieten. Bitmotion 2020 Showreel is een korte samenvatting van het werk die we gedaan hebben over de afgelopen jaren. En zullen jaarlijks deze updaten zodat iedereen altijd onze beste werk kan zien.

Wij filmen zeer frequent in de Mixed Martial Arts wereld en hebben daar heel veel ervaring op evenementen, interviews en documentaires. Ook schieten wij veel huwelijks videos en hebben op bijna alle grote festivals gefilmd en grote DJ’s geïnterviewd. Onze grote liefde en passie is natuurlijk ook voor film. Van onze short films zijn snippets te zien in Bitmotion 2020 Showreel, maar ben je intrigued om deze volledig te bekijken, dan kan dat op de website onder het kopje films.

Voor onze volledige portfolio kunt U gerust kijken op onze portfolio pagina voor volledige video’s. En je aanmelden op onze YouTube kanaal voor regelmatige videos.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch