TRAILER: THE JUNGLE BOOK

De man-cub Mowgli vlucht de jungle in na een dreiging van de tijger Shere Khan. Geleid door Bagheera de panter en de beer Baloe, begint Mowgli aan een reis van zelfontdekking. Hoewel hij ook wezens ontmoet die niet het beste met hem voor hebben.

poster_junglebook
The Jungle Book is een van mijn favoriete Disney films geweest als klein kind. Toen ik hoorde dat ze deze zouden verfilmen met “real characters” hield ik mijn hart vast. Maar na het bekijken van deze trailer hebben ze mijn hart gevangen. Vooral het laatste stuk bezorgde zeker voor wat kippenvel en bracht me even terug naar mijn jeugd.

Regisseur Jon Favreau
Cast Neel Sethi Bill Murray Ben Kingsley Idris Elba Scarlett Johansson & Christopher Walken
Schrijver Justin Marks (screenplay), Rudyard Kipling (book)

Geef een reactie

nl_NLDutch