REVIEW: Batman v Superman: Dawn of Justice

Donderdag 24 Maart 2016 ben ik (Splinta Jackson) gegaan naar Batman v Superman: Dawn of Justice in Pathé Scheveningen, en had direct mijn mening klaarstaan. Natuurlijk voor een BITMOTION cijfer heb ik meerdere meningen nodig dus heb ik mijn bios maten gevraagd hun review te schrijven voor BvS. Hieronder onze reviews.

review_screen_batmanvsuperman_00

Splinta Jackson
Zo zo zo na alle jaren warm gemaakt te worden voor deze film heb ik het eindelijk gezien. EN HOE! Ik weet niet als het door alle opbouw kwam door de jaren heen of die domme 2de trailer die ze hebben laten zien, maar ik was heel erg teleurgesteld. Helaas gebeurde precies waar ik bang voor was. De 2de trailer vertelde het hele verhaal. Dus geen enkele surprise voor de trailer fans. Los daarvan was het eerste deel van de film best realistisch en zat ik er redelijk in, maar toch begon ook dat langdradig te worden.

Voor mijn gevoel hebben ze teveel gefocust op het opbouwen van een Justice League film dan op Batman V Superman, wat ik heel jammer vind. Wel moet ik zeggen dat Batman SICK was! Zonder hem was dit een zware flop.

Omdat Batman heel goed gespeeld werd en de film kan ik het niet minder dan een 6 geven! Thank the BATMAN!

Guido
Voor een superheldenfan die niet alle comics en dergelijke heeft gelezen en gezien, vond ik BVS best een goede film. De verhaallijn begon goed en ik vond Ben Affleck als Batman eigenlijk goed geslaagd. De introductie van de Justice League leden, vond ik tof om te zien. Maar ook net een beetje te weinig.

Enige nadeel van deze film vond ik Lex Luthor. Ik vond hem veel te druk en gek, vergeleken met hoe ik hem uit andere series ken.
Verder vind ik dat de acteur die ze er voor gekozen hebben, beter gepast had bij een rol van the Joker ofzo.

Daardoor geef ik deze film een 6,5

review_screen_batmanvsuperman_01

Fransisco
Batman versus Superman viel me toch best mee. Na alle slechte recensies die ik had gezien in de media verwachtte ik een echte ramp, maar er waren weer een aantal spannende momenten in de film.
Dan heb ik het natuurlijk over de gevechten van de superheroes in de film. Toch het niveau niet heel hoog. Het verhaal was nooit echt spannend of vernieuwend.
Vooral Lex Luthor kon niet echt een goede indruk bij mij maken.

Het was dus vooral wachten op de actie. Voor mij een 6.

Fernando
Als ik deze film met een woord zou moeten omschrijven…

Dan is het ‘jammer’ heb de film een 6 gegeven omdat het kleine kind in mij alsnog blij was met een grote productie met een aantal van m’n favoriete helden.
Van de irritante Lex Luthor tot de duistere Superman. Jammer dat er nog steeds veel van het origineel afgeweken wordt.

Het enige wat leuk was aan de film was om echt te zien dat de justice league echt verfilmd gaat worden.

review_screen_batmanvsuperman_02

De BITMOTION cijfer voor Batman v Superman: The Dawn Of Justice is een 6,1.

Geef een reactie

nl_NLDutch