Op de Set van Verkocht

SHORT FILM SHOOT: VERKOCHT

ROTTERDAM – Vandaag beginnen we aan onze short film: “Verkocht”. Het is een hele tijd geleden dat we een short film hebben geschoten dus de spanning was aanwezig op de set.

Om 15:00 waren we gearriveerd in het Inntel Hotel Rotterdam Centre en we begonnen om 19:45 met de eerste opnames. We begonnen in de Otto Reuchlinweg voor onze opening scene. Van Thomas Haitsma mochten wij gelukkig zijn dikke mustang lenen voor de shot. Onze geluk ging alles goed omdat de politie ineens kwam vragen wat er gebeurde (sinds wij een tippel zone na bootste) en we hoopte dat we door konden filmen, maar gelukkig vonden zij dat ok en keken nog een stukje mee.

Wij kwamen voor de hotel opnames 21:45 weer terug en hebben opgenomen t/m 06:00 in de ochtend. Zelf zijn we super tevreden met de beelden en kunnen niet wachten om de edit kamer in te springen. Wij willen iedereen bedanken die mee heeft geholpen om deze short te filmen! Iedereen zal je in de credits zien, want nu zijn we te moe om alle namen te onthouden ;).

nl_NLDutch