The Invisble Man (poster breed)

REVIEW: The Invisible Man

Begin van het jaar voor de corona ben ik nog naar de bioscoop kunnen gaan en heb de film The Invisible Man gezien, en had direct mijn REVIEW: The Invisible Man klaarstaan. Ben je geïnteresseerd in de film dan zou je die kunnen kopen op hun officiële website. Natuurlijk voor een BITMOTION cijfer heb ik meerdere meningen nodig dus heb ik mijn bios maten gevraagd hun review te schrijven voor The Invisible man. Hieronder onze reviews.

The Invisible Man (screenshot 0)

Fransisco
De film focust op het slachtoffer van een abusieve partner en probeert bij hem weg te komen. Als reslutaat volgt een serie aan gebeurtenissen. Die enerzijds spannend moeten ogen en aan de andere kant als heel ongeloofwaardig overkomen. Het plot is mij daarom gedurende de film niet helemaal duidelijk waardoor ik de spanning miste. Het acteerwerk was niet hoogstand, maar wel voldoende om de film te dragen. Verder zijn er wel een aantal interessante plot twists, waardoor de film toch af en toe weet te verassen. Ook zijn er de nodige schrik momenten die horen in een goede thriller. Heel eerlijk ben ik daarom vrij verdeeld in mijn beoordeling.

Dus deze film is wat mij betreft er voor de fans van het thriller genre. Beoordeling 6

Splinta Jackson
Als een grote horror fan, en zeker van de Universal Monster films van vroeger kon ik niet wachten op deze film. Ik ben altijd benieuwd, ook al zijn de laatste pogingen om een Monster Universe te creëren mislukt met films zoals The Mummy en Dracula Untold. Dit keer gaan ze back to the roots doormiddel van een low budget film te maken via horror productie maatschappij Blumhouse. En naar mijn mening hebben ze dit geweldig gedaan. Een angle die we allemaal niet kenden maar wel snappen. De laatste keer dat iemand on screen onzichtbaar werd was met Hollow Man van Paul Verhoeven.

Nu word Elisabeth Moss gestalkt door haar dode man waarvan ze vermoed dat die nog leeft, Hierdoor word de spanning hoog gehouden voor mij en schitterde Moss on screen. Er zijn natuurlijk wat plot holes in de film, maar dat kan mij helemaal niks schelen. Ik ga naar films puur voor entertainment, en deze film heeft mij zwaar entertaint. Als ze zo door gaan met low budget horror films voor de up and coming Universal Monsters dan ben ik heel benieuwd, en het lijkt zo te zijn want geruchten zeggen dat Frankenstein next is!

Dus deze film is wat mij betreft er voor de fans van het thriller en old skool horror genre. Beoordeling 8,5

De BITMOTION cijfer voor The Invisible Man is een 7,3

Vond je REVIEW: The Invisible Man leuk? Voor meerdere reviews, klik hier voor meer.

Geef een reactie

nl_NLDutch