Filmen: Mooi Bij Zee

SAN NICOLAS – Vandaag zijn we foto’s en videos aan het maken voor schoonheid specialist bedrijf Mooi Bij Zee. Wij zijn benaderd door eigenaresse Willeke Goedgedrag-van Zeeland die in kaart wilde zetten wat zij allemaal te bieden heeft. Met plezier een model erbij hebben wij haar beste services vast gelegd. Zodra de video af is zal die natuurlijk hier op de website te zien zijn.

INFO OVER MOOI BIJ ZEE

(van de website Mooi Bij Zee)

In deze praktijk komen mijn jarenlange werkervaring en diverse opleidingen samen. Ik bied een combinatie van schoonheids- en energetische behandelingen waaronder Energetische facials, permanente make-up, bindweefselmassage, bachbloesem- en edelsteen therapie, vingerreflexologie, chakra healing en natuurvoedingsadvies.

De verbinding tussen mij en jou staat voorop en gaandeweg ben ik erachter gekomen dat hier mijn kracht ligt. Doordat ik hooggevoelig ben, kan ik mijzelf dieper verbinden met jou waardoor ik achter eventuele blokkades kan komen.

Met behulp van energetische methodes help ik je deze blokkades weg te halen. Dit energetisch werk combineer ik met mijn schoonheidsbehandelingen waardoor zowel de binnen- als de buitenkant behandeld wordt

De huid is de spiegel van onze ziel en gezondheid, wanneer er een bepaalde blokkade in je lichaam zit, is dat ook zichtbaar aan de huid.

Een goede huidverzorging is belangrijk voor een mooie huid, maar een prachtige uitstraling komt niet alleen van buiten; een gezonde levensstijl en positieve mindset dragen hier ook aan bij.

Leave a Reply

en_USEnglish