Cover: Verkocht Premiere

NEWS: 22 MEI 2020 IS DE PREMIERE VAN VERKOCHT

HALFWEG – Vrijdag 22 Mei 2020 is het eindelijk zover. De nieuwste short film van BITMOTION zullen we releasen. Op een speciale manier nog wel. De short film zal LIVE via de website in premiere gaan. Hou de website in de gaten voor meer informatie over de short film.

De film “Verkocht” is eind 2016 geschoten en was in Februari 2017 voor een select aantal mensen vertoont op het grote scherm. Omdat wij een poging hadden gedaan om met een aantal short film festivals mee te doen hebben wij het nergens online mogen zetten tot nu. En we kunnen niet wachten om te zien wat jullie ervan denken. Filmen is onze grote passie en jammer genoeg krijgen we niet vaak genoeg de kans om short of speelfilms te maken. Vandaar dat we super excited zijn om deze met jullie te delen.

SYNOPSIS van Verkocht: “Succesvolle bankier David heeft recentelijk zijn vrouw verloren. Hij probeert zijn verdriet te verwerken door afleiding te vinden in de prostitutie. Hij ontmoet Daisy en de nacht verloopt anders dan verwacht.”

Bekijk hieronder een paar extra oude links over de short film:
SHOOT BLOG | TEST SHOOT

Geef een reactie

nl_NLDutch