REVIEW: Black Mass

Dinsdag 10 november 2015 hebben Fransisco & Splinta Jackson eindelijk de mogelijkheid gehad om te gaan naar Black Mass in Pathé Haarlem. En met heel veel plezier schrijven zij weer hun review en en geven een BITMOTION cijfer voor Black Mass.

Splinta Jackson
Na heel veel gangster film gezien te hebben verwacht ik toch elke keer iets anders en steeds weer word ik teleurgesteld. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik dit een slechte film vond, maar het maakte het wel voorspelbaar. Een true story over een van de grootste crimineel die Boston gekend heeft, geeft een backstage look hoe hij en de top is gekomen als een FBI informant.

Een van de beste elementen van deze film is….. Jaaahaaa, Johnny Depp. En ik ben ook heel blij om dit eindelijk te kunnen zeggen. Heel eerlijk was ik heel moe geworden van films waar hij in speelde omdat hij naar mijn mening elke keer een nieuwe versie van Jack Sparrow speelde. Eindelijk keert hij terug op het scherm als de acteur waarvan we waren vergeten dat ie was.

Sinds we weten hoe het verhaal zou lopen vond ik het jammer dat er niet wat meer actie inzat en dat er heel vaak terug gecut werd naar het hoofdkantoor, waardoor de film soms wel heel langdradig werd. Het acteerwerk van Johnny Depp was amazing en Joel Edgerton & Benedict Cumberbatch waren als tegenspelers ook geweldig.

Omdat dit een true story was kan ik de sloomheid af en toe accepteren en de “look” en het acteerwerk in de film zorgen er bij mij voor dat ik de film een 7 geef!

Fransisco
Black Mass is een leuke film over het leven van topcrimineel James “Whitey” Bulger. Er zijn een paar harde actiescènes waar de gruwelijkheden uit zijn leven worden nagespeeld. Het verhaal gaf mij een spannend beeld van het straatleven van Boston en de FBI. 

De film duurde op sommige momenten wel lang, omdat er niet genoeg afwisseling was met puur actiescenes en het verhaal. 

Ik geef deze film een 6!

De BITMOTION cijfer voor Black Mass is een 6,5.

Geef een reactie

nl_NLDutch