Bellator 179: Interviews

Vandaag vond in de Royal Garden Hotel in Londen, de persconferentie van Bellator 179 plaats. Aanwezig waren Scott Coker, Bobby Lashley, Derek Anderson, Paul Daley en Rory MacDonald.

Rory MacDonald is de laatste high-profile atleet die de organisatie heeft weten binnen te slepen. Hoewel ‘The Red King’ vorig jaar al gesigned werd, had de Canadees toch wat tijd nodig om onder andere zijn neus te laten opereren. Dat probleem is uiteindelijk opgelost zonder een operatie en MacDonald kan niet wachten om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Vorige week werd bekend gemaakt dat zijn Bellator debuut tegen niemand minder dan Paul Daley zal zijn, op 19 mei in de Wembley Arena in Londen. Beide atleten staan al jaren aan de top van de welterweight divisie en het was een kwestie van tijd voordat de twee elkaar eens zouden treffen. De winnaar van deze partij zal hoogstwaarschijnlijk de volgende uitdager zijn voor kampioen, Douglas Lima.

‘The Red King’ heeft een vieze nasmaak van zijn laatste twee partijen en beloofd dat de oude Rory weer terug is, daar bovenop geeft hij aan een statement te willen maken in deze partij.

Geef een reactie

nl_NLDutch