Trailer: Suicide Squad

De overheid rekruten in het geheim gevangen superschurken om gevaarlijke black ops missies uit te voeren in ruil voor genade.

Normaal ben ik niet zo een fan van de comic verfilmingen. Omdat deze films nu in een overvloed worden released en film studios van alles een Cinematic Universe proberen te maken, word het voor mij heel veel van hetzelfde. En vind dat het meer money making is dan een goeie film maken. Dit keer is het gelukt om mijn interesse te kriebelen met de release van de trailer van de nieuwe DC Universe film Suicide Squad.

WAUW, wat heb ik hier zin in. We weten natuurlijk niet wat er precies zal gebeuren en het is maar een eerste trailer maar mijn bloed gaat er sneller door stromen. Met een blik op de nieuwe Joker (Jared Leto) en een kleine shot wat laat zien dat alle films bij elkaar komen… BATMAN!

Geef een reactie

nl_NLDutch