ATLAS MMA 6: Vonk vs Makatita

De zesde editie van Atlas MMA was een groot succes! Zoals voorgaande edities speelde Atlas MMA zich af in Eindhoven bij sportcentrum Sportvision. Het was helemaal uitverkocht en de sfeer zat er goed in van begin tot eind. Uiteraard waren wij erbij en we hebben de partijen deze keer mogen opnemen van de organisatie. Ze staan allemaal los op ons YouTube kanaal (Dutch Fight Network) die uiteraard te bekijken en te delen zijn. Alle 18 fights van de avond staan er allemaal op dus je kan alle actie van het gehele event nogmaals beleven.

De volgende editie zijn wij er zoals gewoonlijk weer bij en zullen we weer beelden opnemen van de partijen. Wil je snel de uitslagen terug kijken check dan HIER!

Bigi Boy: Road to New York

Heavyweight vechter Jairzinho Rozenstruik tekende in 2019 bij de grootste MMA organistatie in de wereld. De UFC. Volg in deze documentaire de voorbereidingen voor zijn partij tegen Andrei Arlovski in Madison Square Garden.

Road to New York (2019)
De eerste officiele documentaire van ons. Voor Jairzinho zijn tweede gevecht tegen Allen Crowder volgden we Bigi Boy zijn hele trainings kamp. Die partij won hij in 8 seconden en kreeg als zijn volgende gevecht voormalige kampioen Andrei Arlovski. In samenwerking met TopNotch hebben we zijn training kamp vast gelegd voor zijn tot nu toe grootste partij.

Regisseur Splinta Jackson
Schrijver Splinta Jackson
Acteurs Jairzinho Rozenstruik, Michael Babb
Camera Splinta Jackson, Emanuell Smith, Robenson ‘MrZonneman’ Louis XVI & Sean Jansen
Edit Daan Ader
Duur 38 minuten

WFL MMA 3: Buist vs Bull After Movie

Na maanden werken en zwoegen is het 3de event van World Fighting League MMA 3: Buist vs Bull voorbij. Voor dit evenement hebben wij heel wat footage en promo video geschoten die hier je hier kunt bekijken. Voor het evenement en World Fighting League waren wij verantwoordelijk voor de promotie materiaal en voor de matchmaking van het evenement.

Daarom zijn wij ook trots op een succesvol evenement die plaatsvond in Topsportcentrum Almere. We hebben de top vechters uit Nederland benaderd en grotendeels heeft gelukkig op 23 September de kooi betreden. Hierboven een after movie van WFL MMA 3, zodat jullie een idee krijgen van hoe het event was. Wil je het complete evenement zien dan zou ik zeggen tune in op Spike TV in Nederland en België om het compleet te zien.

Bellator 206: Talk Before The Walk

SAN JOSE – Vandaag zitten we in San Jose, California voor Bellator 206. Hier hebben gesproken met top vechters uit Nederland voor de website Mixfight geinterviewd. Waaronder Gegard Mousasi, Rory MacDonald, Rampage Jackson & Wanderlei Silva. Bekijk hierboven wat de vechters een paar dagen voor hun partij nog te vertellen hadden over hun tegenstanders.