Bitmotion 2019 Showreel

Welkom bij BITMOTION.
Dit is onze introductie voor bestaande en nieuwe klanten, om duidelijk te laten zien wat wij schieten en hoe wij het schieten.

ATLAS MMA 6: Vonk vs Makatita

De zesde editie van Atlas MMA was een groot succes! Uiteraard waren wij erbij. Klik om het volledige evenement te zien.

Bigi Boy: Road to New York

Volg in deze documentaire de voorbereidingen voor zijn gegaan van Jairzinho Rozenstruik voor zijn partij tegen Andrei Arlovski in Madison Square Garden.

WFL MMA 3: Buist vs Bull After Movie

Voor World Fighting League MMA 3: Buist vs Bull waren wij bij deze editie weer verantwoordelijk voor de promo videos en de matchmaking. Klik hier voor meer informatie.

Bellator 206: Talk Before The Walk

Vandaag zitten we in San Jose, California voor Bellator 206. Hier hebben gesproken met top vechters uit Nederland voor de website Dutch Fight Network geinterviewd.

WFL MMA 3: Promotie Videos

Voor de organisatie World Fighting League hebben wij voor het event WFL MMA 3: Buist vs Bull de promo videos geschoten die hier je hier kunt bekijken

Glory 59: Pre Fight Interviews

Vandaag zitten we in Amsterdam voor Glory 59. Hier hebben gesproken met top vechters uit Nederland voor de website Mixfight geinterviewd.

Huwelijk: Stephanie & Yorick

Na een vriendschap van 15 jaar stappen Stephanie & Yorick in het huwelijksbootje. Zij leggen hun liefde vast de A’dam Toren in hartje Amsterdam.

WFL MMA 2: Promotie Videos

Voor de organisatie World Fighting League hebben wij voor het event WFL MMA 2: Staring vs van Noord de promo videos geschoten die hier je hier kunt bekijken

Huwelijk: Daniel & Marlies

Na een vriendschap van 15 jaar stappen Daniel & Marlies in het huwelijksbootje. Zij hebben hun liefde vastgelegd op een prachtige locatie in hartje Amsterdam in de Petruskerk.